Broodje Q bezorgt lunch & doneert t.b.v. corona onderzoek

Broodje Q

( Lid van team: Broodje Q )

Qr
van totaal € 750 (133%)

Ondernemend Nederland wordt in deze tijd hard getroffen. Zo ook de Rotterdamse evenementenorganisatoren Jermaine Varela, Niels Kramer en Viktor Groeneveld.

De drie vrienden besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten en zijn een pop-up lunchconcept gestart, om onze geliefde-Rotterdammer-in-quarantaine te voorzien van de lekkerste broodjes, sapjes en zoetigheden. 💛

Een deel van de opbrengsten gaat naar de Erasmus MC Foundation ten behoeve van corona onderzoek, met als doel om z.s.m. een nieuw medicijn en/of vaccin te kunnen creeëren. 

De broodjes zijn iedere dag te bestellen via onderstaande link:

Bestel jouw lunch hier

Vrije donaties om ons initiatief te supporten zijn natuurlijk ook welkom via onderstaande link: 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.000 07-09-2020 | 12:11 Heel fijn dat we een mooi bedrag aan de Erasmus MC Foundation mochten schenken namens Broodje Q. Kom maar door met dat vaccin!