Bestel nu “houd 1,5 m afstand” hesje en help direct! 

RIVA Safety Management
Qr
from € 1.200 (95%)

Bestel het veiligheidshesje á € 8,95 en steun het Corona onderzoek!

 

Naast de donatie van de totale opbrengst van de hesjes hebben wij nu óók 100 hesjes gedoneerd voor de vrijwilligers van het Erasmus MC, zodat zij ook beter beschermd zijn en op 1,5 meter de patiënten en bezoekers weer van dienst kunnen zijn. Koop ook zo'n hesje voor u en uw medewerkers het helpt echt om de afstand te waarborgen en de belangrijke onderzoeken te steunen. U kunt ze ook op kantoor over uw stoel hangen zodat ook daar de nodige afstand onderling wordt bewaard.


BESTELLENwww.rivasafety.nl/corona

Met veilig en gezond werken als passie, steekt het ons als RIVA Safety Management dat we maar zo weinig kunnen doen aan de bestrijding van Corona. Natuurlijk kunnen en moeten we ons houden aan de RIVM-voorschriften om de verspreiding af te vlakken, maar de echte oplossing ligt bij onze medici! Daarom is het volgens ons zo belangrijk om met elkaar geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te maken zodat er snel een medicijn en/of vaccin tegen Corona gevonden en ontwikkeld kan worden.

Om het onderzoek te kunnen steunen hebben wij als RIVA Safety Management een actie bedacht om geld in te zamelen en te doneren. In samenwerking met onze bevriende designer van More by MOOJ (credits voor het design) en easie.nl (credits voor de mooie prijs voor de hesjes en de snelle levering) hebben wij praktische veiligheidshesjes ontwikkeld met een duidelijke "Corona" safety boodschap. Doe met ons mee en bestel nu! Voor €8,95 (ex verz. kosten) wordt je al de eigenaar van zo'n kicke "veilig" hesje en doneer je ook nog eens een bedrag van minimaal €3,30!

Gebruik deze hesjes voor op het werk (in het magazijn, de bouw, de werkplaats, langs de weg of waar je ook werkzaam bent :-)) om jezelf en je medewerkers te beschermen! Bestel de hesjes voor in de auto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Gebruik ze ook tijdens het hardlopen, fietsen, bootcamp/challange(s) of gewoon omdat u net als ons het geweldige werk en onderzoek van het Erasmus MC wil ondersteunen. Iedereen kan bestellen! Of je er nu één wilt of voor iedereen in uw bedrijf!

BESTELLEN van een hesje kunt u doen via onze site: www.rivasafety.nl/corona

 

Alleen doneren mag natuurlijk ook! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 65 14-05-2020 | 13:46
€ 10 28-04-2020 | 19:37 Goede actie Rick! Hopelijk haal je veel op. 👍🏻😄
€ 100 20-04-2020 | 18:37 De eerste donatie voor de opbrengt van 30 verkochte hesjes! Bestellen kan (en moet) nog steeds om tot een mooie donatie te kunnen komen!
€ 10 09-04-2020 | 19:51 Goede actie!!
€ 10 08-04-2020 | 22:22
View all

En wij gaan door! Deze week een 2e geld donatie kunnen doen!

18-05-2020 | 12:15 Dit weekend hebben wij naast onze donatie van afgelopen week van 100 veiligheidshesjes aan de vrijwilligers van het Erasmus MC, ook weer een mooie geld donatie kunnen doen van de verkoop van twintig van onze hesjes! Dit maakt ons trots en blij!    Nu zes weken voorbij en wat is de wereld en ons "thuis" de afgelopen weken veranderd. Gelukkig is de druk op de zorg afgenomen en tegelijkertijd komen er hierdoor steeds meer vragen zoals; hoe nu verder, wat wordt ons nieuwe normaal, hoe ver kan Nederland open.. etc. Tijdens deze afgelopen weken is steeds gebleken dat de 1,5 meter afstand van essentieel belang is om het virus iets beter beheersbaar te houden en er zo ook stapje voor stapje iets meer vrijheid kan worden gecreëerd. Hoe fijn is het dat wij door onze 1,5 meter hesjes hier een klein beetje aan bij kunnen dragen en wij daarnaast het zo belangrijke onderzoek naar het coronavirus SARS-CoV-2 en/of een vaccin hiervoor kunnen blijven steunen. Juist om op de ontstane vragen een antwoord te geven en/of te vinden, is het doen van onderzoek om dit virus meer te begrijpen zo belangrijk. De kans die wij hebben gecreëerd om samen met u deze onderzoeken vooruit te helpen maken ons trots en geeft hoop! Wij zijn van mening dat, wanneer er meer duidelijkheid komt en er mogelijk snel een vaccin kan worden gevonden, dit ons uiteindelijk allemaal vooruit zal helpen economisch, medisch en sociaal. Voor € 8,95 bent u al in het bezit van een mooi, uniek en handig hesje én doneert u minimaal € 3,30 per hesje aan het o zo belangrijke onderzoek van het Erasmus MC! Gewoon doen dus :-)!    
Read more