Initiatieven

Er kunnen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen evenementen plaatsvinden, maar gelukkig zijn er een aantal hele leuke alternatieve manieren om op een veilige manier in beweging te blijven. Door je aan te sluiten bij een van de onderstaande intitiatieven steun je ook nog eens de Erasmus MC Foundation. 

SoloRide 

Veel fietsevenementen worden of zijn afgelast, maar individueel fietsen kan gelukkig nog wel. Met de SoloRide fiets je alleen, maar toch samen, jouw race tegen de klok om het coronavirus te stoppen! 

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.soloride.nl

Nationale Virutiuele Vestingloop

Je loopt solo een zelfgekozen parcours, afstand en tijd. Als bewijs van het lopen stuur je een strava/run keeper/ e.d. parcours in. Zo ontstaat er een mooi netwerk van routes, leuke foto’s en positieve motivatie om op een veilige en verantwoorde manier te blijven lopen/wandelen. Na het toesturen van het bewijs ontvangt je per post een medaille.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.nationalevestingloop.nl

Keep Moving

Fiets, loop of wandel je uitgestelde Golazo evenement (onder andere de NN Marathon Rotterdam) nu virtueel met Keep Moving en steun de zorgverlener van jouw hart!

Ga voor meer informatie en inschrijven naar https://www.keepmoving.eu/nl-nl/