Steun zorgverleners en coronaonderzoek. Geef aan Erasmus MC Foundation

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Keep Moving is een platform waarop men kan inloggen om aan een virtueel loop-, fiets of wandelevent mee te doen. Iedereen die meedoet aan zo’n virtueel event beweegt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de helden uit de zorg. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid, beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of of met één iemand samen en houdt 1,5 meter afstand.

Elke virtuele medaille die na een prestatie wordt uitgereikt, gaat naar (iemand uit) de zorgsector. Maar er is nog een manier om de zorgsector een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode, namelijk door een vrijblijvende donatie te doen aan de Erasmus MC Foundation.

Als de coronapandemie voorbij is, zal een commissie bestaande uit vertegenwoordigers van Golazo, het Erasmus MC, de Erasmus MC Foundation en andere zorg verlenende instantie(s) gezamenlijk bepalen hoe het zorgpersoneel  op een gepaste wijze bedankt wordt. Wat we precies kunnen betekenen voor het zorgpersoneel zal ook zeker te maken hebben met het bedrag dat we ophalen. Uiteraard zal er ook een deel van het gedoneerde bedrag bestemd zijn voor het onderzoek naar het Coronavirus.

Deze dankbetuiging voor onze zorgverleners wordt een succes dankzij jouw steun. Doneer jij ook? Elke bijdrage is echt van grote waarde.

Namens de zorgverleners in ons land, bij voorbaat dank!

 

 

Waarom deze actie?

Keep Moving, een initiatief van Golazo Nederland, Energylab, Triple Double en RunningNL, wil iedereen in beweging houden. Dat blijft – misschien nu meer dan ooit – heel belangrijk. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid, beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of met niet meer dan 3 personen en houdt 1,5 meter afstand.

Daarnaast wil Golazo een manier vinden om alle zorgmedewerkers, die nu zo verschrikkelijk hard aan werk zijn, een hart onder de riem te steken. Golazo wil dit doen door iedereen die zich aanmeldt op het Keep Moving Platform te vragen om een geheel vrijblijvende donatie voor ons zorgpersoneel in Nederland. 

Wat gaat er straks met mijn bijdrage gebeuren?

Als de corona pandemie voorbij is, zal een commissie bestaande uit vertegenwoordigers van Golazo, het Erasmus MC, de Erasmus MC Foundation en andere zorgverlenende instantie(s) gezamenlijk bepalen hoe het zorgpersoneel  op een gepaste wijze bedankt wordt. Wat we precies kunnen betekenen voor het zorgpersoneel zal ook zeker te maken hebben met het bedrag dat we ophalen.  Uiteraard zal er ook een deel van het gedoneerde bedrag bestemd zijn voor het onderzoek naar het Coronavirus.

Wie is Golazo  Nederland?

Golazo Nederland organiseert jaarlijks meer dan 50 succesvolle sportevenement (hardlopen, fietsen en wandelen) in heel Nederland. Denk aan de NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven, Classico Boretti, de KlimClassic, 4 Mijl van Groningen, DSW Bruggenloop Rotterdam en de NN CPC Loop in Den Haag. Nu vele sportieve evenementen vanwege de corona uitbraak geen doorgang kunnen vinden, is het platform Keep Moving gelanceerd. Het platform stimuleert de mensen te blijven bewegen op een wijze die passend is voor de huidige situatie. 
Klik hier voor meer informatie over Golazo Nederland.

Waarom loopt deze actie via Erasmus MC Foundation? 

Het Erasmus MC is het epicentrum van de organisatie van de zorg en onderzoek rondom de coronauitbraak. Golazo heeft daarom de Stichting Erasmus MC Foundation gekozen om als partner deze actie te faciliteren. De foundation zal straks ook faciliteren in het bedanktraject van de zorgverleners, dat zich niet beperkt tot de zorgverleners in het Erasmus MC, maar is bedoeld voor alle zorgverleners in Nederland.

Kan ik nog op een andere manier helpen?

Dat kan zeker. Via de social buttons van dit project kun je mensen in jouw omgeving uitnodigen om ook een donatie te doen. 

View all
€15 15-12-2020 | 20:00
€50 14-12-2020 | 18:34 Voor extra's voor het verplegend personeel nu i.v.m. corona
€165 24-11-2020 | 10:00 Ik heb via mijn werk dit bedrag als bonus gekregen maar hoef in deze tijd geen extraatje terwijl andere mensen zo keihard moeten werken. Daarnaast vind ik verplegend en zorgpersoneel zowiezo te slecht betaalde helden! Dus hopelijk draagt dit bij aan een mooi gebaar richting het zorgpersoneel in deze heftige tijd.
€51 17-10-2020 | 21:32
€15 05-09-2020 | 18:45