SoloRide

Wij fietsen alleen maar toch samen voor een vaccin tegen corona
van totaal € 10.000 (130%)

Veel fietsevenementen worden of zijn afgelast en voor iedereen geldt dat je op dit moment zoveel mogelijk thuis moet blijven. Gelukkig kunnen we wel naar buiten om een frisse neus te halen. Met de SoloRide fiets je alleen, maar toch samen, jouw race tegen de klok om het coronavirus te stoppen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 3.000 25-05-2020 | 14:23 Alleen maar toch samen trappen wij met met alle SoloRiders door voor een vaccin tegen Corona.
€ 10.000 01-05-2020 | 13:36 Alleen maar toch samen trappen wij met met alle SoloRiders door voor een vaccin tegen Corona. Roderick en Anne Claire