Bizarre Bling Bingo

Kim van Zweeden
Closed You can't donate anymore
from €375 (120%)

Het corona-onderzoek van de Erasmus MC Foundation steunen, een prachtige A5 print met bloemen stilleven ontvangen en óók nog eens kans maken op een vintage gouden ring met smokey quartz t.w.v. €444? Doe mee met de Bizarre Bling Bingo op woensdagavond 6 mei! De trouwdag van mijn ouders – een romantische datum. Ook met de liefde is het af en toe een beetje gokken, toch? #BLINGO.

Hoe doe je mee? Let op: niet door zelf te doneren via deze pagina! Deelname aan de bingo is alleen geldig door je aan te melden via https://kimvanzweeden.nl/bizarre-bling-bingo/. Volg op die pagina de instructie en meld je daar aan voor de bingo. Daar zie je ook de voorwaarden. Ik doneer na afloop van de bingo het volledige bedrag hier via deze pagina.

Doneer je toch via deze pagina een bedrag? Ontzettend bedankt namens de Erasmus MC Foundation! Je doet niet mee aan de bingo, maar je helpt een ontzettend belangrijk onderzoek.

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Daarom help ik mee in de strijd tegen dit virus. Steun baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC met als doel een nieuw medicijn en/of vaccin. Ik doneer 50% van de bingo opbrengst (dat is incl. een flinke persoonlijke bijdrage - ik verdien hier niet aan) aan het onderzoek. Help je mee? Samen voor een gezonde toekomst!

View all
€5 06-05-2020 | 08:41
€437,50 04-05-2020 | 13:50
€10 25-04-2020 | 13:38