Bestel nu “houd 1,5 m afstand” hesje en help direct! 

RIVA Safety Management
Closed You can't donate anymore
from €1.200 (115%)

Bestel het veiligheidshesje á € 8,95 en steun het Corona onderzoek!

 

Naast de donatie van de totale opbrengst van de hesjes hebben wij nu óók 100 hesjes gedoneerd voor de vrijwilligers van het Erasmus MC, zodat zij ook beter beschermd zijn en op 1,5 meter de patiënten en bezoekers weer van dienst kunnen zijn. Koop ook zo'n hesje voor u en uw medewerkers het helpt echt om de afstand te waarborgen en de belangrijke onderzoeken te steunen. U kunt ze ook op kantoor over uw stoel hangen zodat ook daar de nodige afstand onderling wordt bewaard.


BESTELLENwww.rivasafety.nl/corona

Met veilig en gezond werken als passie, steekt het ons als RIVA Safety Management dat we maar zo weinig kunnen doen aan de bestrijding van Corona. Natuurlijk kunnen en moeten we ons houden aan de RIVM-voorschriften om de verspreiding af te vlakken, maar de echte oplossing ligt bij onze medici! Daarom is het volgens ons zo belangrijk om met elkaar geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te maken zodat er snel een medicijn en/of vaccin tegen Corona gevonden en ontwikkeld kan worden.

Om het onderzoek te kunnen steunen hebben wij als RIVA Safety Management een actie bedacht om geld in te zamelen en te doneren. In samenwerking met onze bevriende designer van More by MOOJ (credits voor het design) en easie.nl (credits voor de mooie prijs voor de hesjes en de snelle levering) hebben wij praktische veiligheidshesjes ontwikkeld met een duidelijke "Corona" safety boodschap. Doe met ons mee en bestel nu! Voor €8,95 (ex verz. kosten) wordt je al de eigenaar van zo'n kicke "veilig" hesje en doneer je ook nog eens een bedrag van minimaal €3,30!

Gebruik deze hesjes voor op het werk (in het magazijn, de bouw, de werkplaats, langs de weg of waar je ook werkzaam bent :-)) om jezelf en je medewerkers te beschermen! Bestel de hesjes voor in de auto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Gebruik ze ook tijdens het hardlopen, fietsen, bootcamp/challange(s) of gewoon omdat u net als ons het geweldige werk en onderzoek van het Erasmus MC wil ondersteunen. Iedereen kan bestellen! Of je er nu één wilt of voor iedereen in uw bedrijf!

BESTELLEN van een hesje kunt u doen via onze site: www.rivasafety.nl/corona

 

Alleen doneren mag natuurlijk ook! 

View all
€40 04-08-2020 | 10:20 Samen met jullie is het gelukt. Wij hebben 100 hesjes verkocht! Hierdoor hebben wij een mooi totaal bedrag á €3,30 per hesje kunnen doneren! Super bedankt allemaal en op deze manier hebben wij samen met u bijgedragen aan het o zo belangrijke onderzoek naar dit “onbekende” virus. Doneren kan natuurlijk nog steeds maar onze stuks hesjes zijn op dit moment allemaal uitverkocht. Indien u voor uw bedrijf nog (een meervoud van) deze hesjes zou willen bestellen, neem dan even contact met ons op; info@rivasafety.nl en dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Natuurlijk blijft de eventuele opbrengst aan het goede doel gedoneerd worden.
€75 08-06-2020 | 18:01
€125 07-06-2020 | 18:06
€65 14-05-2020 | 13:46
€10 28-04-2020 | 19:37 Goede actie Rick! Hopelijk haal je veel op. 👍🏻😄
View all

Mijlpaal bereikt; 100 hesjes allemaal verkocht!

04-08-2020 | 10:42 Samen met jullie is het gelukt. Wij hebben 100 hesjes verkocht! Hierdoor hebben wij een mooi totaal bedrag á €3,30 per hesje kunnen doneren! Super bedankt allemaal en op deze manier hebben wij samen met u bijgedragen aan het o zo belangrijke onderzoek naar dit “onbekende” virus. Doneren kan natuurlijk nog steeds maar onze stuks hesjes zijn op dit moment allemaal uitverkocht. Indien u voor uw bedrijf nog (een meervoud van) deze hesjes zou willen bestellen, neem dan even contact met ons op; info@rivasafety.nl en dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Natuurlijk blijft de eventuele opbrengst aan het goede doel gedoneerd worden.
Read more